Nieuwe wedstrijdzaken-app

//Nieuwe wedstrijdzaken-app

Vanaf het seizoen 2017/2018 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitale wedstrijdformulier.

Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan op je telefoon of tablet en dus niet meer via de computer. 

Houd jij je rondom de wedstrijden bezig met het wedstrijdformulier? Of ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de nieuwe Wedstrijdzaken-app. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Met de Wedstrijdzaken-app leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier of digitaal deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond.

Maar ook voor alle spelers zelf is de app te gebruiken, hier kun je het programma en uitslagen van je team zien en in deze app staat dan ook je eigen spelerspas met pasfoto welke je zelf eventueel aan kunt passen.

Registreren is alleen mogelijk met het e-mailadres dat overeenkomt met het e-mailadres dat van jou, bij de KNVB en de ledenadministratie van v.v. Quintus is geregistreerd.

Weet je niet met welk e-mailadres je geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd vraag dit dan na bij de ledenadministratie: Patricia van Ruijven – ep@vanruijvenpaprika.nl .

De KNVB Wedstrijdzaken-app kan worden gedownload in de Appstore en Playstore door te zoeken op KNVB Wedstrijdzaken.

Uitleg over de app en het gebruik hiervan wordt in de volgende filmpjes uitgelegd:

Het invullen van het formulier voor aanvoerders, leiders, trainers en/of spelers:

https://www.youtube.com/watch?v=DTd1ca6F-tM&t=16s

De spelerspascontrole voor scheidsrechters:

https://www.youtube.com/watch?v=T5Zuqzlfca4&feature=youtu.be

Vastleggen van de uitslag etc. door de scheidsrechter of coördinator:

https://www.youtube.com/watch?v=TQNnpBZSyK8&feature=youtu.be

Verdere informatie is te vinden op de volgende sites:

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld–en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000108739

Bestuur

2017-08-18T13:46:01+00:00 augustus 4th, 2017|Algemeen|